EEN FAMILIEBEDRIJF

MET GROOT BEREIK

OVER SELTEN

KWALITEIT EN CERTIFICERINGEN

Kwaliteit

Om onze kwaliteit te kunnen garanderen, zorgen we voor certificering en monitoring door diverse kwaliteitskeurmerken in onze branche. Zo bent u verzekerd van kwalitatief goed werk, aangelegd door professionals met kennis van zaken. Daar mag u op rekenen als u samenwerkt met Selten Aannemingsbedrijf.

CO2-Prestatieladder

We zorgen goed voor onze mensen en voor het milieu. Zo werken we onder andere volgens het systeem van de CO2-Prestatieladder, hét duurzaamheidsinstrument van Nederland dat bedrijven en overheden helpt bij het reduceren van CO2 en kosten. Dat betekent: lagere energiekosten, besparing op materiaalinzet en innovatiewinst.

Klik hier voor meer informatie over De Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen (SKAO), voor het gebruik, de doorontwikkeling en het beheer van het certificeringschema CO2-Prestatieladder.

Onze bijdrage voor het milieu zijn te kwantificeren in een CO2-footprint. Deze is hier in te zien.
Om de CO2 te reduceren zijn er doelstellingen geformuleerd. Onze doelstellingen kun je hier zien.

 

Certificeringen

VCA**

Met een VCA-certificaat laten we zien dat we veilig en gezond werken belangrijk vinden en dat we een deskundige en betrouwbare opdrachtnemer zijn. VCA is bedoeld voor bedrijven die risicovolle werkzaamheden uitvoeren of in een risicovolle omgeving werken. Denk aan constructie- of onderhoudswerkzaamheden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installatie.

ISO 9001

Met een ISO 9001-certificaat laten we zien dat onze bedrijfsprocessen geoptimaliseerd zijn en dat verhoogt de efficiency. Onze beleidsverklaring is op kantoor in te zien.

CO2-Prestatieladder

Met een CO2-Prestatieladder-certificaat laten we zien dat we goed voor onze mensen en het milieu zorgen.

 

VAKMENSEN EN

GOED MATERIAAL

Om aan onze hoge eisen te voldoen bestaat ons team uit ervaren en goed opgeleid personeel. Zij zorgen er met ons materieel voor dat de projecten steeds succesvol afgerond worden. Als echt familiebedrijf zijn we zuinig op onze mensen. Samen zorgen we voor een gemoedelijke werksfeer, waarbij iedereen in de organisatie past.