EEN FAMILIEBEDRIJF

MET GROOT BEREIK

OVER SELTEN

AANNEMINGSBEDRIJF

In deze snel veranderende wereld hebben wij ons ontwikkelt tot een betrouwbare partner voor gemeentes, bouwbedrijven en particulieren op het gebied van bovengrondse en ondergrondse infra. Wij nemen graag alle zorgen omtrent grond-, weg- en waterbouw uit handen. Door middel van persoonlijk contact denken wij met onze opdrachtgever mee met kwalitatieve en resultaatgerichte oplossingen.

Onze missie is kort en krachtig. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers door het bieden van ondergrondse en bovengrondse infra oplossingen, waarbij efficiënt en gemoedelijk werken bovenaan staan.

Om dit te bereiken en te behouden is het van belang dat er op een eerlijke en transparante wijze wordt gecommuniceerd met zowel onze opdrachtgevers als onze leveranciers en onderaannemers.

Door de platte organisatiestructuur heeft u direct te maken met de juiste contactpersonen. Hierdoor zijn we in staat om snel in te spelen op veranderingen. Daardoor en door de jarenlange ervaring kan het beoogde resultaat snel en efficiënt worden bereikt.

VAKMENSEN EN

GOED MATERIAAL

Om aan onze hoge eisen te voldoen bestaat ons team uit ervaren en goed opgeleid personeel. Zij zorgen er met ons materieel voor dat de projecten steeds succesvol afgerond worden. Als echt familiebedrijf zijn we zuinig op onze mensen. Samen zorgen we voor een gemoedelijke werksfeer, waarbij iedereen in de organisatie past.