EEN FAMILIEBEDRIJF

MET GROOT BEREIK

OVER SELTEN

ONZE AANPAK

Eenvoudig, bescheiden, stabiel en gemoedelijk. Dat zijn de woorden waarmee je Selten aannemingsbedrijf het beste kunt omschrijven.

Na aanlevering van uw aanvraag maken wij een zo volledig mogelijke en transparante offerte. Nadat wij opdracht hebben gekregen gaan wij met de opdrachtgever in gesprek om te kijken hoe we het een en ander gaan aanpakken.

Onze werkers in het veld bestaan uit vaste teams, waardoor ze goed op elkaar ingespeeld zijn en het werk snel en efficiënt kunnen maken. Onze uitvoerders komen dagelijks op het werk, zodat ze op de hoogte blijven van wat er speelt en binnen de bestaande plannen kunnen meedenken om de beste oplossingen bij eventuele problemen aan te dragen. Door middel van persoonlijk contact blijven wij met onze opdrachtgever in gesprek waardoor we snel kunnen reageren op eventuele aanpassingen. En als het werk klaar is ronden wij een project op een leuke en gepaste wijze af.

VAKMENSEN EN

GOED MATERIAAL

Om aan onze hoge eisen te voldoen bestaat ons team uit ervaren en goed opgeleid personeel. Zij zorgen er met ons materieel voor dat de projecten steeds succesvol afgerond worden. Als echt familiebedrijf zijn we zuinig op onze mensen. Samen zorgen we voor een gemoedelijke werksfeer, waarbij iedereen in de organisatie past.