GEEN FRATSEN

WEL PRESTATIES

ONZE DIENSTEN

& WERKZAAMHEDEN

INFRAWERKZAAMHEDEN

Selten Aannemingsbedrijf is gespecialiseerd op het gebied van infrastructurele projecten.
Deze werkzaamheden voeren wij uit met een team van ervaren medewerkers en werken wij samen met erkende bedrijven.

Door de platte organisatiestructuur heeft u direct te maken met de juiste contactpersonen. Hierdoor zijn wij in staat om snel in te spelen op veranderingen. Daardoor en door de jarenlange ervaring kan het beoogde resultaat snel en efficiënt worden bereikt.

WEGENBOUW

Wegenbouw omvat al onze werkzaamheden. Als bedrijf zijn wij actief in riolering, grondverzet en bestrating. Deze werkzaamheden komen samen bij wegenbouw. Dit zijn grote en langdurige projecten voor de overheid. Met onze vakspecialisten zorgen wij voor een mooi eindresultaat, waarbij, tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden, wij ervoor waken dat de omgeving er minimaal overlast van heeft.

RIOLERING

Een riolering aanleggen is één van onze vak specialiteiten. Of dat nu het aanleggen van de riolering is voor een nieuwe woonwijk of een reconstructie van een bestaande weg, wij beschikken over de nodige vakkennis voor het aanleggen, onderhouden en renoveren van rioolsystemen.

GRONDVERZETBEDRIJF

Selten Aannemingsbedrijf verzorgt al uw grondverzetwerkzaamheden. Voordat een bouwproject van start kan gaan moet het bouw- en woonrijp gemaakt worden. Het is van belang dat de fundering goed is, zodat de grond het gewicht van datgene wat erop komt kan dragen. Voor deze projecten kunnen wij vertrouwen op de vakkundige inzet van ons personeel en ons gedegen materieel. Een goede fundering is letterlijk het fundament van een project.

BESTRATING EN ASFALTERING

Een plein bestraten met natuursteen, een parkeerplaats beklinkeren of een weg asfalteren. Voor deze werkzaamheden kunt u een beroep doen op Selten aannemingsbedrijf. Daarbij is het van belang dat de bestrating kwalitatief voldoet voor de functionaliteit van het gebruik. Als bedrijf zijnde werken wij samen met professionele stratenmakers en asfalteringsbedrijven.

VAKMENSEN EN

GOED MATERIAAL

Om aan onze hoge eisen te voldoen bestaat ons team uit ervaren en goed opgeleid personeel. Zij zorgen er met ons materieel voor dat de projecten steeds succesvol afgerond worden. Als echt familiebedrijf zijn we zuinig op onze mensen. Samen zorgen we voor een gemoedelijke werksfeer, waarbij iedereen in de organisatie past.