• Opening-Centrum-Gemert-(1)-(1)
  • Opening-Centrum-Gemert-(4)
  • pand-materiaal

Mensen

Selten Aannemingsbedrijf werd opgericht door Jan Selten in 1968. In 2006 heeft zijn zoon Dot de regie in handen gekregen. Dankzij de gestage groei en het open karakter van beide Seltens, is het bedrijf een informeel bedrijf met grote inzet van vakbekwame mensen.

Materieel en Materiaal

Voor een goede uitvoering van de werkzaamheden zijn goede machines nodig. Bij Selten Aannemingsbedrijf wordt gebruikt gemaakt van diverse moderne apparatuur. De machines worden regelmatig gekeurd en bediend door vakbekwaam personeel. Waar nodig kan het materieel worden uitgerust met diverse hulpstukken. Met ons machinepark zijn we slagvaardig en kunnen we het werk goed aanpakken. Ter ere van de opening van het centrum van Gemert is het bedrijf met alle materieel richting Gemert getrokken voor een mooie opstelling op het Ridderplein.

Selten Aannemingsbedrijf is gehuisvest aan de Patersweg 2 in Uden. Hier is het kantoor en is de opslag van materiaal en materieel.

Op de werf ligt materiaal opgeslagen. Particulieren kunnen hier eventueel terecht voor kleine ladingen zand, grind of stenen.