• ibn-social-return-logo
  • image-3774562
  • Monument-Vluchtoord-uden
  • xx-monument-vluchtoord

Selten Sociaal

Selten Aannemingsbedrijf zet zich op verschillende manieren in voor de samenleving zowel binnen als buiten het werk. Naast sponsoring in natura of andere bijdrage van verschillende evenementen willen we hieronder 2 belangrijke projecten uitlichten.

Historie Vluchtoord

In 2015 is het 100 jaar geleden dat er duizenden Belgische vluchtelingen onderdak vonden in Uden. In een groot kamp met houten bungalows hebben in totaal zo'n 15.000 Belgen gewoond. Ter ere van dit jubileum zullen gedurende 2015-2018 verschillende activiteiten worden georganiseerd om de geschiedenis tot leven te brengen. Daarnaast zal in 2015 een monument onthuld worden aan de Landerlaan. Omdat Dôt de historische waarde van deze geschiedenis belangrijk vindt, heeft Selten Aannemingsbedrijf het grondwerk voor dit monument kosteloos uitgevoerd.

>> Nieuwsbericht Kliknieuws

>> Meer informatie Vluchtoord Uden

Social Return 

Plan Sinds 2014 werkt Selten Aannemingsbedrijf succesvol samen met de gemeente Boekel en het IBN in het Social Return plan om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk te helpen. Mensen die langdurig werkloos zijn, komen via het Social return plan van de gemeente aan werk en leren zo om in een vast ritme te komen en vergroten hiermee hun kansen op de arbeidsmarkt.

>> We laten mensen niet links liggen