• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Het bedrijf Jan Selten BV

In 1968 is Jan Selten gestart met zijn bedrijf in grond-, weg- en waterbouw. In het begin hield het bedrijf zich vooral bezig met ruilverkavelingen in Noord-Brabant en Limburg en werden nieuwe waterwegen aangelegd om zodoende de kavels te herzien. Het toenmalige machinepark bestond uit een hydraulische graafmachine, Richier Oleomat type H15C serie 2, en een vrachtwagen, een Magirus Deutz type 170.

Toen ruilverkavelingen stagneerden, richtte Jan Selten zich op cultuurwerk. Later kwam daar ook wegenbouw bij. De opdrachten varieerden van het bouw- en woonrijp maken van uitbreidingsgebieden, tot het herinrichten van parkeerplaatsen. De opdrachtgevers zijn gemeenten en andere overheidsinstanties en bedrijven. Het bedrijf groeide gestaag, het machinepark werd uitgebreid en kwam er personeel in dienst.

In 1992 is het een familiebedrijf in de vorm van een besloten vennootschap geworden. In de periode die volgde is het bedrijf uitgegroeid tot wat het nu is.

In 2006 is Dôt Selten in de voetsporen van zijn vader getreden en daarmee de algemeen directeur geworden.
Jan Selten heeft de onderneming nog niet geheel verlaten en ondersteunt het bedrijf nog op vele onderdelen. Inmiddels kent Selten Aannemingsbedrijf een flink uitgebreid machinepark en vakbekwame medewerkers. Het is een echt familiebedrijf en je komt dan ook alle gezinsleden wel ergens tegen. Is het niet op het werk dan wel op kantoor.
Een klein bedrijf met een groot bereik.

>> 40 Jarig bestaan

>> Archief